Marc's brain: Catalunya - Euskadi

dilluns, d’octubre 09, 2006

Catalunya - Euskadi

56000 persones al Camp Nou vibrant amb la selecció catalana de futbol. Si això no mereix ser tingut en compte per part dels governants... És clar que és una mica utòpic i innocent pensar que Espanya accedirà que Catalunya, Euskadi, etc, tinguin seleccions nacionals pròpies, però si no hi ha perseverància i més actes pacífics i lúdico-esportius com el d'ahir, encara ens escoltaran menys. Que el diari El Mundo ho vegi com un acte "separatista" no m'estranya, són els hereus de "El Alcázar" i fins i tot tenen un director que s'ha agenciat un terreny públic de Mallorca per posar-hi una piscina d'ús privat. Això sí que és democràcia!

2 Comments:

At 10:49 p. m., Blogger yinyang mason said...

Menys mal que no t'agrada el futbol... Per cert, si compares el Suècia-Espanya i el Catalunya-Euskadi, només hi havia un partit on els jugadors sentien la samarreta. Endevina quin.

 
At 6:43 a. m., Blogger Marc said...

Lunaro: vagi per endavant que no m'agrada el futbol, i així sempre ho he reconegut, la qual cosa no vol dir que no en pugui parlar. Pel que fa a sentir els colors, no ho pots dir perquè forma part del sentiment de cadascú. I, a més, et recordo que Espanya és l'únic país del món, juntament amb Itàlia, que obliga per llei els jugadors seleccionats a participar amb la selecció, si no, són sancionats, molt democràtic! Ah, i, posats a comparar, a Suècia hi van anar 37000 espectadors, mentre que a Catalunya n'eren 56000. Encara penses que no té sentit tenir una selecció nacional catalana de futbol?

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home