Marc's brain: Desequilibrat

dijous, de setembre 21, 2006

Desequilibrat

Ell pontifica i salva la pàtria (espanyola) de les agressions dels nacionalistes (catalans). Representa el poble, en tant que Defensor del Pueblo, però a quin poble? És evident que jo no em sento espanyol, però com que m'obliguen a ser-ho, Enrique Mújica també ha de defensar el meu dret a pensar diferent. En canvi, aquest personatge totalment polititzat, opta per posicionar-se políticament i deixar de banda milers de ciutadans que no pensen com ell, entre els quals hi ha els que han votat l'Estatut de Catalunya -més que retallat, per cert, i amb articles que Mújica considera inconstitucionals per als catalans però que s'han inclòs a d'altres estatuts del País Valencià o les Balears, per exemple, sense que hi hagi dit res-. Si no li agrada, que es venti, però que es dediqui als problemes de la ciutadania en comptes de fer la gara gara al PP. Crec que Enrique Mújica és un personatge que fa anys que està desequilibrat i ha perdut els papers. La meva pregunta és: ¿qui ens defensa del Defensor del Pueblo? ((més opinió al respecte a http://noudinamo.blogspot.com/))

2 Comments:

At 4:19 p. m., Blogger yinyang mason said...

A Enrique Múgica li han matat família seva (Fernando Múgica). Abans d'això, era de la branca més nacionalista dels socialistes bascos. Ni ho defenso ni m'hi poso en contra, però la seva trajectòria política ha variat per circumstàncies personals.

 
At 6:02 p. m., Blogger Marc said...

Ho sé, i és molt trist, però aleshores, una persona tan tocada per una qüestió tan terrible no es pot erigir en defensor del poble perquè sempre tindrà una visió esbiaixada de la realitat.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home