Marc's brain: El Papa s'ha de retractar?

dilluns, de setembre 18, 2006

El Papa s'ha de retractar?

És la pregunta que fem avui al programa. Crec que és obvi que Ratzinger va pixar una mica fora de text, perquè si no estàs d'acord amb una cita, per què la fas i no la contradius? Ara bé, la reacció irada dels sectors islamistes més radicals demostra, una vegada més, que aquells que no han promogut manifestacions populars a favor de la pau i en contra d'atemptats com els de l'11-S o l'11-M, ara demanen que un papa es retracti per haver dit una frase que els incomoda. No hi veig cap insult ni menysteniment d'una religió, sinó una mera cita històrica que critica la jihad. Cada dia veig més clar que els fonamentalismes religiosos només busquen l'enfrontament, l'odi i la imposició. I contra això sí que cal lluitar-hi.

2 Comments:

At 4:06 p. m., Blogger Salvador Macip said...

Es cert que els integristes islamics nomes busquen qualsevol excusa per fer soroll. Per aixo mateix, algu amb tanta exposicio com un Papa ha d'anar amb compte amb el que diu. Si l'amic Benet no es prou llest per entendre que no s'ha de donar arguments als fanatics, que deixi la feina.

 
At 12:49 a. m., Blogger yinyang mason said...

El papa Ratzinger està més maco calladet, amb la boca tancada i citant pensadors una mica més actuals. És curiós que parli d'un del segle XIV. Potser és l'època en la qual es troba aquest ex membre de les joventuts hitlerianes.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home