Marc's brain: Deu anys d'"Els Matins" a TV3

diumenge, d’abril 27, 2014

Deu anys d'"Els Matins" a TV3Dimecres, el dia de Sant Jordi, va fer deu anys que el programa "Els Matins" de TV3 engegava els motors. Ho feia des de la Plaça de Catalunya, en un Sant Jordi radiant i excitant pel nou projecte periodístic. L'aval i experiència del Cuní eren garantia que el programa picaria alt, tot i que mai no s'havia plantejat un programa tan ampli en hores i contingut a la televisió europea occidental.


Deu anys després en quedem molt pocs, d'aquell primer viatge. Han passat moltes coses, hem abordat esdeveniments històrics, singulars, tristos, alegres, peculiars, nostrats i foranis. Hi han passat grans professionals i col·laboradors, i hem engrandit l'orgull de pertànyer a una televisió pública i nacional de qualitat, alhora que hem capejat fronts adversos de manera professional.

Ara,miro enrere, i veig aquell cartell que hi havia a l'antiga redacció dels Matins: era del programa predecessor, el "Bon dia, Catalunya" que també havia complert deu anys, i jo pensava que era una gran fita, que ja veuríem si hi arribaríem. I ja ho veieu, aquí estem, amb energia, ganes de saltar obstacles i generar nous continguts adaptats a les noves realitats d'ús televisiu i comunicatiu. Sempre hem intentat innovar (algú recorda quan es va passar un primer e-mail o sms a TV3? Jo sí!), no ens hem arronsat davant l'adversitat i hem apostat per un model i una continuïtat ben orientada.

No sé quant de temps hi seré, potser el pas del temps també em lascera la potencialitat creativa, però sempre lluitaré perquè "Els Matins" de TV3 siguin el programa de referència del país, amb un 25% de la producció diària televisiva a "La Teva" i amb una capacitat de oferir actualitat, pensament, entreteniment, diversió i lideratge. Per tot això, llarga vida als "Matins", amb o sense mi.

2 Comments:

At 4:27 p. m., Anonymous Anònim said...

jo porto 7 anys a la meva feina i ja sembla que sigui tota la meva vida, imaginat 10 xD

 
At 12:44 p. m., Blogger Marc said...

Déu n'hi dó, sí :-P

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home