Marc's brain: Anar contra el món

diumenge, de març 09, 2014

Anar contra el món


Rajoy ha reiterat a Mas que no podrá fer la consulta perquè no es pot lluitar contra el món i guanyar, i ha parlat de Crimea i el seu referèndum il·legal, (només falta que digui que també és inconstitucional), de la importància de la sobirania nacional, la integració, i ha desplegat el clàssic bla, bla, bla que sempre porta escrit.

És cert que contra el món no es pot guanyar, els del PP ho saben millor que ningú, com quan van intentar enganyar el planeta després de l'atemptat de l'11-M ara farà deu anys dient que era obra d'ETA, just quan arreu del món ja es parlava d'un atemptat d'Al Qaeda.

Aquí no volem lluitar contra el món, ni contra Europa, ni contra Espanya, ni contra ningú. Aquí volem votar, un dret reconegut en totes les democràcies mundials (sembla mentida que clagui recordar-ho, oi?). I aquest dret sí que el volem guanyar perquè és inherent a aquest món que reivindica el president espanyol. Una llei que impedeixi aquest dret, ho sento, però no la considero democràtica. Potser són ells que no són d'eixe món.