Marc's brain: Yo soy esa!

dijous, de maig 03, 2007

Yo soy esa!

Ja la tenim liada, la Pantoja al trullo per presumptament una malversació de fons i blanqueig de diners, allò que popularment s'entén com fotre mà al calaix. Aquesta senyora només fa que acumular desgràcies des de la mort del Paquirri o de l'"Encarna de noche". Però segurament el seu gran error va ser "enamorar-se" d'un paio que va començar fent de cambrer i que va arribar a alcalde de Marbella de "pelotassu en pelotassu". Segurament el Paquirrín encara no s'ha assabentat que la seva mare no li passarà la setmanada, almenys mentre estigui a la garjola, per tant se li han acabat les festetes en clubs de xavalites. Realment la realitat supera la ficció, ara que potser algun visionari de Telemundo compra l'exclusiva i en fa un culebrón d'èxit assegurat si, a sobre, hi afegeixen perles dialèctiques "post-mortem" de Jesús Gil. Potser el que els paguin els arribarà per pagar la fiança i netejar la piscina. Quina pena!

4 Comments:

At 9:37 p. m., Blogger set sota zero said...

Ha, ha, molt bo! Realment tot plegat sembla una peli de l'Esteso i el Pajares. I aquests temes són els que omplen més hores de tele i més pàgines impreses. pandereta's power.

 
At 11:16 p. m., Anonymous Anònim said...

El que passa és que els que més tenen, més volen , són com rates ambicioses.
"Mete mano, que no pasa nada, no seas tonto". I al final, sí que passa, no es pot enganyar així a la gent. El treballador que s'eslloma per poder anar tirant no pot seguir veient estupefacte com aquesta colla de brivalls "se lo llevan calentito".
David Diarreamental.

 
At 12:11 p. m., Anonymous Anònim said...

Quina vergonya de circ! Tots aquests lerdos enriquint-se a costa del contribuent, quin chollo, ojalá la justicia els engarjoli a tots, tonadillera incluída.

 
At 1:15 p. m., Blogger yinyang mason said...

Hoy resulta que es lo mismo
ser derecho que traidor,
ignorante, sabio, chorro,
generoso, estafador.
Todo es igual,
nada es mejor,
lo mismo un burro
que un gran profesor.
No hay 'aplazaos'
ni escalafón,
los inmorales nos han 'igualao'.

'Cambalache' la va escriure Enrique Santos Discépolo al 1927. El millor tango que s'ha fet mai i escrit per tot un visionari.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home