Marc's brain: Renfe, aeroport del Prat, AVE, incompliment de l'Estatut...

dimarts, de febrer 27, 2007

Renfe, aeroport del Prat, AVE, incompliment de l'Estatut...

I encara volem ser espanyols? Quin sentit té conviure amb els que ens menystenen contínuament? El govern espanyol no només ha de demanar disculpes pels problemes de Renfe sinó que ha d'actuar amb inversions ràpides i concretes, ha de cedir la gestió del Prat a la Generalitat, ha de prioritzar les obres eternes de l'AVE que no acaben mai, i ha de respectar escrupulosament l'Estatut de mínims que vam aprovar. Altrament, els catalans perpetrarem aquella màxima de "cornuts i pagar el beure". És evident que som un llast pesat per a Espanya. Doncs no en parlem més, ens separem i tan amics. Per què hi ha tanta por? Som incapaços de fer-ho pacíficament? Aposto per la via del diàleg adult sense rancúnies ni prejudicis. Crec que és hora de plantejar-ho seriosament.

2 Comments:

At 4:11 p. m., Blogger Salvador Macip said...

Estic d'acord. L'argument millor per promure el sobiranisme no és apelar a un sentit nacionalista històric sinó simplement al sentit comú. Encara que siguis un espanyolista recalcitrant, si vius a Catalunya t'has d'adonar que les coses anirien molt millor si les gestionéssim nosaltres mateixos... L'independentisme té lògica ni que sigui només per una qüestió pràctica.

 
At 10:18 a. m., Blogger yinyang mason said...

Em sembla que certs polítics encara no entenen l'existència del nou Estatut, tot i que n'hagin donat el vist-i-plau "de boquilla".

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home