Marc's brain: Controlar les mesquites?

dilluns, de gener 08, 2007

Controlar les mesquites?

Llegíem aquests dies una informació que em sembla prou interessant: el govern italià controlarà les fonts de finançament de les mesquites. La idea és detectar d'on provenen els diners que permeten la instal·lació de grupuscles radicals que imparteixen lliçons basades en una lectura sufista de l'Alcorà. Això permet que la visió més extremista del món musulmà s'estengui sense parar i coaccioni fins i tot els mateixos musulmans practicants amb una visió més real i moderada del text sagrat. Em sembla bé que un govern assumeixi la problemàtica que implica la instal·lació de mesquites dirigides per imams radicals provinents de països com l'Aràbia Saudita i que fomenten la jihad. Crec que hi ha prou exemples a Espanya i a Catalunya com perquè també hi posem mitjans per detectar, jutjar i expulsar les persones que no creuen en una democràcia plena i que fan apologia de la mort i l'assassinat en nom de Déu. No es tracta de criminalitzar els musulmans, de majoria moderada, sinó d'evitar que el problema sigui imparable en un futur no tan llunyà i de protegir els mateixos musulmans que es volen integrar a la nostra societat. En el fons, tots som víctimes de la intransigència de les religions.

1 Comments:

At 7:08 p. m., Blogger zbig said...

M' agradaria dir que avui s' islam és sa major amenaça cap a n' es desenvolupament de sa humanitat.

Qualsevol persona que hagi llegit s' alcorà sap perfectament que és es texte més repugnant mai creat per s' homo. Dins s' alcorà se fomenta s' ús de sa violència, així com de s' assassinat contra qualsevol que no sigui musulmà, considerats infidels.

S' alcorà és producte d' un homo que estava completament trabucat, un indigent intel·lectual que pràcticament era analfabet, i clar d' un individu amb un nivell intel·lectual misereble només poden sortir bestieses.

Per cert Marc, si te llegeixes qualque dia s' alcorà, veuràs es tracte opressiu contra sa dignitat de sa dona.

Ses persones com tu, són persones de maldat, febles intel·lectualment i què com no tenen arguments, només se fan servir d' es cinisme i demagogia insultant a totes ses persones que tenim sa valentia de xerrar obertament contra s' islam fent ús de sa veritat, així que no me vinguis amb s' excusa de sa xenofòbia o es racisme.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home