Marc's brain: Boko Haram: l'educació occidental és pecat

dissabte, de maig 10, 2014

Boko Haram: l'educació occidental és pecat


Colpits i estremits, però no tant (segurament) com si haguessin estat noies blanques i occidentals. És trist però segurament és real. Segrestar més de 200 adolescents i amenaçar de vendre-les com a esclaves (després d'haver passat un calvari a mans d'aquests anòmals de la societat per qui la vida no val res), és una injustícia que no té nom.

Ara sembla coherent mobilitzar-nos, fer hashtags de solidaritat i quedar d'allò més bé, però, on és la tecnologia que ja hauria permès trobar aquestes indefenses adolescents negres? No es mereixen que les alliberin al dia 1 d'haver estat segrestades? El vídeo d'aquell capsigrany emborratxat vés a saber de què i rient com una mala bèstia, no va remoure les entranyes dels serveis d'espionatge mundials? I, on són les condemnes explícites del món musulmà democràtic? Com és que s'han escapolit sense rastre? D'on treuen els ingressos per anar en tancs i material bèl·lic de primer ordre (pagaments de segrestos, tràfic d'armes, interessos econòmics occidentals al servei de qualsevol radicalisme que pagui,...)?

Allibereu les nenes i trobeu aquests fills de puta d'una vegada, que no són fills de cap déu sinó excrements socials que cal eliminar amb el pes de la llei... o com calgui. Ho sento, a la meva edat i en aquestes situacions ja no crec en el bonisme de la Justícia Universal. Si hi ha d'haver morts en aquest cas, que siguin els que s'ho han buscat: segurament no els esperaran les verges que els han promès sinó les calderes del seu infern.

1 Comments:

At 9:45 a. m., Anonymous Anònim said...

lamentablement cada país mira pels seus interessos, salvar la gent d'altres paisos no es cap prioritat de cap nació, per molt que tots visquem en el mateix planeta...

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home