Marc's brain: El que el ciutadà vol

diumenge, de març 02, 2008

El que el ciutadà vol

Una vegada més, uns debats més (el de TV3 divenres passat i els cara a cares de ZP i Rajoy) en unes eleccions més. Res de nou, tot antic i retòrica coneguda i sabuda per part dels polítics. Ara, tots corren a fer aflorar l'essència de la seva ideologia aparcada durant els anys que no han hagut de vendre el producte. El més graciós de tot plegat és que tots, absoluament tots, saben "allò que el ciutadà vol", però cap, absolutament cap partit, assumeix que, quan ha tingut o té responsabilitat de govern, s'ha oblidat d'allò que el ciutadà vol. A veure què voldrà (o no) el ciutadà diumenge vinent!

2 Comments:

At 3:20 p. m., Anonymous Anònim said...

Ara sembles de C's... quins desgraciats, fer-se seu aquest discurs universal per amagar la seva veritat, que no és gens diferent -o sí, però sempre cap a pitjor- a la dels altres.

Pel bé de tots, espero que, tot i els missatges buits, guany "l'esquerra"... No vull tornar a ser un país feixista o com a mínim fatxa i sense, com a mínim, intencions progressistes. (Ara sembla que demani el vot PSOE, i ni en broma!) Mort a la falàcia "Vot útil = PSOE!!!).

Per cert, no tinc el teu mòbil. Posa'm un e-mail (peralta.israel@gmail.com) amb el teu número de tlf, si no et fa res.

Vingan, ja m'han dit q vas tenir el plaer de conèixer la iaia! Jejeje... quines coses!

Salut!

 
At 1:26 p. m., Blogger set sota zero said...

Jo el que vull és que les eleccions passin ja d'una puta vegada. Quina demotivació, quin cansament...

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home