Marc's brain: L'era del moai

divendres, de juliol 06, 2007

L'era del moai

Avui hem llogat un cotxe i hem anat al nostre aire. Com que en el tour organitzat d'ahir vam tenir clars els llocs més interessants, avui hem aprofundit en d'altres que són menys transitats, però no per això menys coneguts. Concretament hem vist la cantera on es feien els "monyos" rogencs dels moais, més moais, rutes i carreteres poc explorades, l'espectacular volcà de Ranu Kao amb 1,6 quilòmetres de diàmetre i un llac ple de líquens de 200 metres de profunditat, i l'aldea indígena d'Orongo on hi feien el ritual de l'home ocell. Certament, estem vivint l'era del moai en aquestes vacances a la fi del món! A la primera foto, posta de sol d'on acabem de venir a Ahu Tahai, fascinant, oi?

Per cert, que la tonyina de Rapa Nui és senzillament deliciosa, la millor que he provat mai. En aquesta segona foto em disposo a degustar una broqueta d'aquest peix i una empanada típica de ca la Berta.

3 Comments:

At 12:18 p. m., Anonymous Anònim said...

Hola, Marcot. Des de la teva i nostra pàtria catalana estem interessats en saber detalls, per no dir dades, del llac aquest que apareix i desapareix.

 
At 10:39 p. m., Anonymous Anònim said...

Surts guapo a les fotos, nen.
Per cert, aquestes llaunes són de birra ? Porta'ns-en una, xato, i te la canvio per una de Rosita, la nova cervesa de Tarragona, etiquetada només en català.
El dia 13 de juliol, Antònia Font a Torredembarra.
Esteu convidats a la nostra humil morada.
Diarreamental (ja saps, germà del -7ºC)

 
At 1:05 a. m., Blogger set sota zero said...

A mi porta'm una broqueta d'aquestes en un tupper? Aguantarà no?

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home