Marc's brain: Volar sense cardar

dimarts, d’octubre 30, 2007

Volar sense cardar

Bé, després d'aquest impàs en què m'he autoalimentat l'ego amb l'article de la Moliner, tornem a la normalitat articulista.
La notícia de l'entrada en funcionament de l'avió més gran del món, l'Airbus A-380, ha estat esbombada per tots els mitjans de comunicació amb il·lusió i gaubança. Una màquina voladora capaç de transportar fins a 800 passatgers amb grans comoditats i a llargues distàncies no passa desaparcebuda. Però, a banda d'inauguracions amb retard, brindis amb xampany, canapès i sushi, la companyia Singapore Airlines, l'única de moment que ha fletat vols comercials amb aquest mosntre de l'aire, prohibeix el sexe a bord de les seves suites. Un dels responsables de l'empresa ha dit que si pesquen algú fent servir els llits per a activitats sexuals, els demanaran educadament que desisteixin. És a dir, que després de gastar-te una pasta per poder pagar una suite de l'A-380 hauràs de venir follat de casa, perquè corres el risc que et vingui una hostessa carcellera i et demani que deixis de bellugar el ninot. O sigui, cardar no, però podem optar per tirar-nos pets i rots sorollosos i roncar, que segur que els sembla més adequat a tots els públics de bord.4 Comments:

At 1:10 p. m., Blogger set sota zero said...

Cony! Gràcies per avisar, ara mateix estava a punt de fer la reserva pel lastminute, però si no es pot follar, que els donin pel sac!

 
At 3:10 p. m., Blogger Salvador Macip said...

Home, la gràcia de follar a l'avió és la furtivitat. Entenc que la companyia no vulgui treure-li emoció i dificultat a això d'entrar al Mile High Club. De totes maneres, com s'ho faran? Posaran detectors de sexe, a l'estil dels de CO2 i fum que hi ha a totes les cases americanes? O faran rondes com policies per assegurar que ningú es porti malament? Quina feina més dura!

 
At 4:08 p. m., Blogger Xavi said...

Ostres,ni cardar pots en el superavió dels collons?.....
no pots fumar,no pots cardar,no pots tosir,no pots parar arab,no pots,no pots,vols dir que no es l´anunci IKEA?.....
Estic segur que l´emoció de cardar en aquest avió sera massa,aviat al youtube,prohibicions com aquesta hem dona alas¡¡¡¡¡¡¡¡¡

 
At 7:58 a. m., Blogger yinyang mason said...

Jo vaig agafar en tren+hotel de Madrid a Barcelona amb la meva ex i vam estar cardant tota la nit a una petita habitació que teníem només per nosaltres dos... Si en comptes de ser Singapore Airlines fos Ibèria això no passaria.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home