Marc's brain: Fins aviat, Xile!

dimarts, de juliol 17, 2007

Fins aviat, Xile!


Divendres passat vam convidar a sopar als nostres amics, i ho vam fer en un dels restaurants més prestigiosos de Santiago de Xile: el Centre Català (al fons a la foto); és el lloc de reunió dels catalans i descendents, però també és un restaurant molt popular i no és precisament barat. Vam fer unes menges típiques del nostre país, com el pa amb tomàquet amb pernil ibèric, o el remenat d'alls tendres i bolets, per acabar amb una fideuà, tot ben regat amb vi xilè i cava. Tips i contents vam poder agrair l'hospitlitat que ens han brindat durant la nostra estada en aquest fantàstic país. Escric això pocs minuts abans d'anar a l'aeroport per retornar a Barcelona. Han estat unes vacances excepcionals, venim amb uns quilos de més i amb ganes de tornar a Xile per fer la ruta de nord a sud. Des d'aquí, gràcies als nostres amics i al país, pel qual sentim una gran admiració. Fins aviat!!!

3 Comments:

At 3:29 p. m., Anonymous Anònim said...

Rose y Marc, les deseo un muy buen viaje de retorno, lo hemos pasado muy bien juntos estos días y espero que ustedes también, muchas gracias por todo y esperamos verlos luego.
Renviame el correo con los datos que no lo he recibido (cosas de la red).
Buen viaje y gracias por todo

 
At 11:47 a. m., Blogger Marc said...

Gracias Fran! Les estamos muy agradecidos por el cariño dispensado, y no les quepa la menor duda de que aquí tienen su casa cuando quieran, y espero verlos pronto en Catalunya. Cariños! Rose & Marc

 
At 9:38 p. m., Blogger Clara Gràcia said...

fins aviat amb uns bons coctels "ideal".
molts petons

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home