Marc's brain: Cuina casolana

divendres, de juliol 20, 2007

Cuina casolana

Aimats i aimades, mentre m'estic refent del jet-lag començo a connectar amb la vida catalana, i veig que la cosa està bullint al PP català. Tard o d'hora havia de passar. Josep Piqué, massa pepero per uns i massa "catalanista" per un altres, ha saltat. Ha vingut Acebes, li ha dit a la cara: "nen, aparta't que aquí manem nosaltres, els de Madrid", i en Piqué, capcot, ha dit adéu. Per al sector més espanyolista i intransigent això és una bona notícia (que, per cert, pot contribuir a la desaparició definitiva dels pseudofranquistes de Ciutadans), però alerta, és un exemple del que passarà quan torni el PP al govern espanyol: si són capaços de fer això descaradament amb membres del seu partit, què no faran amb els governs "autonòmics" que no siguin afins? Ah, i els empresaris que vagin prenent nota, que els primers a rebre seran ells; això sí, els la fumeran amb vaselina i copet a l'espatlla, a la catalana. Anem-nos calçant, que ells ja sabem quin peu calcen. És el que té tornar a degustar la cuina política casolana del país!

2 Comments:

At 11:29 p. m., Blogger set sota zero said...

Faré política ficció: Piqué-Vendrell-Nebreda ajuntant-se amb Duran i Lleida i Unió, que es separaria de CDC. Farien cert forat tant en l'electorat del PP com en el de CiU.

 
At 12:09 a. m., Blogger Marc said...

Bona quiniela! I crec que és més que factible si guanya el PP a les generals i Duran aconsegueix el seu ministeri tan preuat.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home