Marc's brain: El saben aquel que diu...

dissabte, de desembre 09, 2006

El saben aquel que diu...

Fa uns dies amb diversos companys de feina hem recuperat alguns acudits de l'Eugenio i hem viscut moments realment delirants, de riure amb llagrimeta, fins al punt que fins i tot en moments de tensió, comencem una frase amb un "el saben aquel que diu", i la cosa no esdevé tan tràgica. Mira que en són, de dolents, alguns dels acudits que explica, però aquella manera que té de transmetre'ls et fa trencar de riure. Veu greu, gairebé tremolosa, barrejant català i castellà (a l'estil dels del partidet Ciutadans, però amb gràcia) i sense immutar-se... Crec que és un dels artistes més definitoris de la nostra cultura humorística que, com sempre, en morir ningú no se n'ha recordat més d'ell. Reivindico la reedició de tots els discos d'acudits de l'Eugenio, tal i com es va fer amb en Capri. Seria un bon regal de Nadal i recuperaríem el somriure enmig de l'atac consumista que ens ha agafat a tots!

2 Comments:

At 4:09 p. m., Blogger Salvador Macip said...

Uf, jo vaig passar hores recargolant-me de riure amb els seus cassettes, que al final tenia tan gastats que gairebé no se sentien. Acudits dolents, alguns, cert, però el paio tenia una gràcia inigualable. Reeditem l'Eugeni ja!!

 
At 8:17 a. m., Blogger Andromed said...

L'Admiració cap a aquest poeta de l'humor català es compartida. Sempre he admirat el seu estil tan lineal i inexpressiu. Us heu fixat que els genis de l'humor riuen poc? (Buster Keaton, Groucho marx, josemari Aznar.. )
També em poso els mateixos acudits de sempre i torno a riure.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home