Marc's brain: Els Pets a Besalú

diumenge, d’abril 27, 2008

Els Pets a Besalú


Els Pets tornen enfilar carretera i manta. Ahir, a la meravellosa vila de Besalú, van començar la gira "Els Pets fan Bondia", en la qual canten totes les cançons del Bondia per celebrar l'11è aniversari de l'aparició de l'exitós disc. És un concert que té mitja part "per poder anar a pixar i adquirir una cervesa" en el qual s'ha tornat a cuidar molt l'escenografia i, sobretot en la segona part, hi ha hagut gran profusió de projeccions diverses (ho veieu a la foto de dalt que m'ha cedit RGB Management -Foto: Álvaro Sanz Dzero-). S'ha pogut constatar la constant renovació de seguidors del grup, els més joves dels quals segurament no havien vist mai els de Constantí interpretant algunes de les cançons més antigues. Així doncs, ja no hi ha excusa per a aquells nostàlgics que no van de gira perquè no se saben les noves cançons. Els Pets interpreten més cançons d'abans que d'ara, o sigui que calceu-vos unes bones sabatilles i a ballar!

4 Comments:

At 7:19 p. m., Blogger Jordicine said...

No ho sabia que t'agradaven els pets??? Ja ja ja. Segur que coneixes a tots els fans. Això és devoció per un grup noi!!! Fins demà... si vens. Abraçada virtual.

 
At 10:43 a. m., Blogger Irene said...

Quina satisfacció poder cantar de nou algun tema dels Pets sense haver-me d´inventar les lletres...jeje,fa temps que em vaig perdre en el repertori.
Tens raó,ara no hi ha excusa per no anar als seus concerts.

Salutacions.

 
At 1:45 a. m., Blogger yinyang mason said...

Quins temps, Marc! I quins estius! I quines llufes! Com diria el Higgins, mare de déu senyor!

 
At 11:55 a. m., Anonymous Anònim said...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home