Marc's brain: De què serveix l'ONU?

dimarts, de setembre 05, 2006

De què serveix l'ONU?


Edifici de les Nacions Unides a Nova York: algú em pot especificar de què collons serveix l'ONU? Per què elaboren resolucions que després se salten a la torera? Per què hi ha països amb dret a veto? Què se suposa que fan els representants de tots els països del món mundial, a banda de fer-la petar i aprofitar el viatget a NYC per fer els seus "businesses"? De bonic ho és, l'edifici principal, però davant de les constants passades pel forro d'alguns països dels acords presos, potser que ens expliquin de què serveix l'ONU. S'accepten respostes i resolucions.

1 Comments:

At 1:06 a. m., Blogger Salvador Macip said...

Casualment avui m'he topat amb una ressolució de l'ONU que tots els països han signat i de moment tots han respectat (miracle!): que cap nació no pot reclamar en propietat un tros de la lluna (o cap altre cos celeste).

I en un gir típicament humà, ara que l'amic Bush vol tornar a enviar les barres i estrelles al nostre satèl·lit, una munió d'advocats s'està plantejant si aquesta ressolució (que fins ara a ningú no semblava importar gaire) és vàlida o no.

Amb això queda clar per a què serveix realment l'ONU: per dictar lleis sobre temes que no interessen (aquestes no se les salta ningú!).

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home